El CasotEl Casot és una antiga casa de pedra totalment reformada, situada en un entorn privilegiat a la comarca de La Selva. Perfecta tant per relaxar-se com per disfrutar de les activitats que ofereix la zona. Estem només a 1 km. de distància del poble (Amer), però totalment aïllats, al bell mig de la muntanya, la qual cosa ens proporciona tranquil·litat i intimitat. A la casa s’hi accedeix per un camí forestal.

Li donem molta importància al respecte al medi ambient, per la qual cosa el subministrament elèctric de la casa està basat en plaques solars fotovoltaiques pròpies.
Tota la casa disposa de sistemes d’estalvi energètic: aparells de baix consum en electrodomèstics, bombetes i aixeteries, sense minvar en absolut les comoditats necessàries per aquest motiu.
A la finca tenim distribuïts diversos compostadors per la matèria orgànica i pels diferents residus.
L’interior de la casa consta de dues plantes:

  • 1ª planta: sala d’estar amb sofàs, televisió, biblioteca, equip de música, jocs de taula i infantils, bany de cortesia, habitacle amb rentadora, menjador amb una gran taula per 12 persones, llar de foc, cuina amb nevera, microones i accessoris (vaixella, coberteria, llençols, tovalloles…).
  • 2ª planta: distribuidor i quatre habitacions dobles, cadascuna amb bany complet independent.

La casa disposa de calefacció, té una superfície de 200  m² i capacitat per 8/9 persones.
L’exterior de la casa consta de: jardí, barbacoa, hort, galliner, piscina de 12x5m – 100 m³, mobiliari de jardí, porxo amb taula per 10 comensals i zona d’aparcament.